Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ar spraigu balsojumu sākusies cīņa par tautā mīlētākās gada dziesmas titulu

© Publicitātes foto

Pirmajās balsojuma dienās Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons” tautas balsojumā par “Elvi gada dziesmu” platformā tv3.lv jau nobalsojuši vairāki tūkstoši klausītāju, mudinot mūziķu fanus aktīvi iesaistīties cīņā par vienīgo “ZM” nomināciju, kur uzvarētāju nosaka sabiedrība.

Tautas balsojumā “”Elvi” gada dziesma” par klausītāju iemīļotākās dziesmas godu sacenšas desmit aizvadītajā gadā tapuši skaņdarbi: Shipsea un Aminata ar “Tavi viļņi”; Būū un Edavārdi ar “Kur ir mana cilts?”; “Citi zēni” ar “Lieka štuka”; Dons ar “Tavs pieskāriens”; Grēta ar “Pāries”; “Sudden Lights” ar “Laternas”; “Tautumeitas” un Renārs Kaupers ar “Muoseņa”; “The Sound Poets” ar “Pie vienas uguns”; Zebrene un “Sudden Lights” ar “Pasaule trīc”; kā arī Zeļģis ar “Vēl”.

Klausītāji par savu favorītu var nobalsot līdz 18. februārim, kad Ķīpsalas izstāžu centrā notiks “ZM” noslēguma ceremonija. To var izdarīt reizi dienā, reģistrējoties balsojumam ar savu “Facebook” kontu. Savukārt noslēguma ceremonijas koncerta norises laikā 18. februārī turpināsies telefonbalsojums, kura ietvaros iegūtie līdzekļi sadarbībā ar fondu ziedot.lv tiks novirzīti Ukrainas tautai šobrīd tik nepieciešamo elektroģeneratoru iegādei.