“Ghetto Games” brīvrunu cīņu zvaigzne Burlax gatavojas albumam

© Publicitātes foto

Hiphopa apvienības “Avangards” pārstāvis, viens no “Ghetto Games” brīvrunu “batla” 2022. gada līderiem un “Ghetto Games” gada balvas laureāts, reperis un dziesmu autors Burlax, izdevis jaunu dziesmu no viņa gaidāmā albuma “Dvēseles izpēte”. Tai tapis ar liriku video.

“Deja” ir otrā dziesma no Burlax (īstajā vārdā Olafs Aleksandrs Skulte) gaidāmā albuma, kas, pēc viņa teiktā, solās būt gatavs tuvāko mēnešu laikā. Kompozīcija “ieskicē Burlax augstās ambīcijas, neatlaidību un radošo izsalkumu, kas nenoliedzami liks nākotnē runāt par jauno reperi,” viņa singlu piesaka Burlax atbalsta komanda. “Gribēju pateikt paldies visiem, kuri man tic, atbalsta manu muzikālo darbību un sūta man jaukus novēlējumus - tas man nozīmē ļoti daudz,” tā pats reperis.

Burlax ir tikai 20 gadus jauns reperis, kurš savu muzikālo darbību aizsācis 2020. gadā
 viņš ir no Jelgavas. Plašāk pazīstams pēc projekta “Ghetto Games” rīkotajiem brīvrunu “batliem” jeb cīņām, kur jaunais mākslinieks piedalījies divus gadus pēc kārtas, bet 2022. gada vasarā guvis uzvaras un palicis nepārspēts trijās no četrām “Ghetto Games” brīvrunu sacensībām. Aizvadītā gada nogalē reperis ieguvis arī “Ghetto Games” gada balvu nominācijā “Gada atklājums brīvrunā”. Burlax līdz šim ir izdevis divus studijas albumus “Ziemas blūzs” un “Tam tā jānotiek”. Reperis simpātijas ieguvis ar savu dzēlīgo attieksmi un patiesumu, ko pauž dziesmu tekstos - tā stāsta zinātāji.

Izklaide

Populārais rīta raidījums "900 sekundes" Latvijas iedzīvotājus modina jau 20 gadus, izklaidējot un informējot par aktualitātēm politikā, kultūrā, sportā un sadzīvē. Atzīmējot apaļo jubileju, raidījums piedzīvo atgriešanos - ēterā moderatora ampluā atkal būs redzams Ģirts Timrots, kurš kopā ar Kristīni Garklāvu savulaik aizsāka raidījuma ceļu pie skatītājiem.