Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Eilands ar Breidaku izdod elektronizētu burziņu himnu

© Publicitātes foto

Daudzpusīgi humoristiskā apvienība “Mēs Jūs Mīlam” jeb Ralfs Eilands un Kaspars Breidaks izdevusi jaunu singlu “Meet The Boyz”, kuru pieteikusi kā “ideālu gabalu “tusikiem””.

Dziesma “Meet The Boyz” jau klausāma visos lielākajos mūzikas straumēšanas servisos - arī tā, līdzīgi kā “MJM” priekštece “Rich Itch”, bija domāta dalībai “Supernovas” konkursā, taču pusfinālā neiekļuva. “Ja pirms gada ar Rūdolfu Ozolu un Valteru Sprūdžu mēs visai spontāni sarakstījām līdz šim populārāko “Mēs Jūs Mīlam” dziesmu “Rich Itch”, tad šogad līdzīgi ir radusies “Meet The Boyz”,” skaidro Ralfs Eilands. “Lai arī mūsu apvienība sākās kā mans un Kaspara duets, tā jau ir izaugusi par kaut ko neizmērāmu, jo vajadzīgajās situācijās mums var pievienoties īstie cilvēki, tādēļ šoreiz dziesmā dzirdama arī Viņa (Zelma Jēgere). Ceram, ka šis skaņdarbs cilvēkus priecēs pirtīs, disenēs, izlaidumos, dzimšanas dienās vai pat no rītiem kā enerģiskas dienas motivācija. Uzskatam, ka šis ir ideāls gabals “tusikiem”!”

Apvienība “Mēs Jūs Mīlam” turpina arī spēlēt izrādes “Mēs Jūs Mīlam: Joprojām”, no kurām tuvākā būs 17. februārī Madonā, kā arī “Mēs Jūs Mīlam: Svētki!”, kas notiks 14. februārī Liepājā un 8. martā Rīgā.