Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

ZeBrene duetā ar šovmeni Renāru Zeltiņu ieraksta smieklīgu dziesmu ar izteiksmīgu videoklipu

© Publicitātes foto

Ar jaunu dziesmu “Olimpiskais zelts” klajā nācis noslēpumainais pašmāju mūziķis ZeBrene, kurš šajā reizē apvienojies duetā ar pasākumu vadītāju, šovmeni Renāru Zeltiņu. Singlam tapis arī videoklips.

Dziesmas “Olimpiskais zelts” vēstījums meklējams starp valdošajiem stereotipiem un dzīvi, kādu dzīvojam patiesībā, jo nereti tieši tāpēc sabiedrībai sakām vienu, bet patiesībā darām ko citu. “Tvirtais augums ir kā tirgus vērtības palielināšanas instruments. Bet, ja kabatā ir miljons, arī tvirtums nav vajadzīgs. Mēs visi gribam būt veselīgi, sportiski, taču ne vienmēr tās ir mūsu īstās un patiesās vēlmes, bet gan tas, kam sekojam sabiedrības ietekmes mudināti. Piemēram, ja vīrietis saka, ka viņš iet makšķerēt, tas uzreiz nenozīmē, ka viņam vajag zivi, vai, ja dodas uz sporta zāli, tad, iespējams, ne jau pēc veselības,” noslēpumaini skaidro ZeBrene. Taču labāk viņa skaidrojumu noklausīties dziesmā, tā visu pateiks daudz labāk.

Singlam tapis arī ļoti interesants videoklips, kas teicami uzsver dziesmas vēstījumu. “Cilvēki bieži vien mēģina nopirkt kaut kādu magnētisko taurenīti, ko uzlīmēt uz vēdera, jo reklāmā tiek iestāstīts, ka tā ir burvju atslēga uz tvirto “sešpaku”, un tādā veidā būs iespējams krietni īsākā laikā tikt pie zelta auguma. Lūk, arī ZeBrene klipā saprot, ka vien jāiedzer viņam noreklamētais dzēriens, un visas problēmas pasaulē atrisināsies, jo viss, kas nepieciešams - dzēriens un skaistā sieviete no “TV Shop”,” ironizē mūziķis. Videoklips radīts sadarbībā ar video studiju “Later”, to režisēja, filmēja, montēja Elvijs Pārpucis un Rihards Gēcis. Lielu paldies videoklipa radītāji saka arī aktrisei Elzai Zālītei un “MyFitness” par iespēju filmēties sporta zālē.

ZeBrene jau ierasti savās dziesmās veido interesantus duetus, un šoreiz tas ir tapis ar šovmeni Renāru Zeltiņu ļoti vienkārša iemesla dēļ - tas, kas šai dziesmai nepieciešams, ir iekodēts tās nosaukumā, tāpēc nācies meklēt cilvēku ar zeltu uzvārdā. “Es biju ārkārtīgi pārsteigts, kad tiku uzrunāts, jo apzinos savas vokālās spējas, drīzāk jāsaka - nemācēšanu. Taču producenti man teica, ka pat spainim varot likt dziedāt, tad nu uzticējos un nolēmu - es esmu šis spainis. Vispār pārsvarā esmu atvērts jauniem izaicinājumiem, jo man tie patīk, iedod jaunu vērienu dzīvei. Man ļoti patika viss šis rāmis, kādā tapa ieraksts - ZeBrene visu profesionāli salika pa plauktiem, salika pa notīm un sanāca baudāms rezultāts. Videoklipa filmēšanā valdīja jautrība, mēs peldējāmies prieka ķīselī un baudījām procesu tāpat, kā tagad baudām rezultātu,” stāsta Renārs Zeltiņš.