Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Credo” vienojas duetā ar efektīgo Sandiju Vīganti

© Publicitātes foto

Grupa “Credo” jau laicīgi sākusi gatavoties savai nākamgad atzīmējamajai 50 gadu jubilejai, ierakstot jaunu dziesmu “Nekad un vienmēr”. Tā tapusi sadarbībā ar dziedātāju Sandiju Vīganti.

Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu “Nekad un vienmēr” Sandija Vīgante esot izpildījusi jau 2012. gadā, kādā talantu konkursā. Pāris gadus vēlāk to ieskaņojis Andris Ērglis, bet nu ir tapusi jauna dziesmas versija, un Sandijai atkal ir radusies iespēja to izpildīt, šoreiz kopā ar leģendāro grupu “Credo”, kura 2024. gadā atzīmēs savu 50 gadu pastāvēšanu.

“Jau laicīgi gatavojamies savai jubilejai un pilnveidojam repertuāru. Veco hitu mums, protams, pietiek, bet plānojam izpildīt arī pāris jaunas dziesmas. Bez šīs ir tapusi arī speciāla jubilejas dziesma “Mēs svinēsim”, bet to publicēsim vēlāk. Šobrīd priecājamies par jauno sadarbību ar Sandiju. Viņa dzied patiešām lieliski un arī dziesmas producents Artūrs Palkevičs ir pastrādājis godam!” priecājas “Credo” līderis Guntis Veits.

Sandija Vīgante: “Šī dziesma man ir ļoti mīļa - aizkustina gan melodija, gan vārdi. Sadarbība ar Gunti sākās, pateicoties TV vakariņu šovam, kurā kopīgi piedalījāmies. Tur arī dzima ideja par šo duetu, kas arī burvīgi ir realizējies!” Jāatgādina, ka Sandija kļuva pazīstama pēc dalības talantu konkursos “Okartes skatuve” un “X-Faktors”, kā arī ar dziesmām “Ļauj man tevi”, “Ceļā uz mērķi”, “Viegli nedomāt” un “Mūsu pirmā vasara”, kas tapušas sadarbībā ar Grafomānu, Nikolaju Puzikovu un citiem.