Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Dīdžejam [Ex] da Bass jauns singls un augsti mērķi

© Publicitātes foto

2023. gads latvju deju mūzikā iesācies ar jaunu labi zināmā pašmāju dīdžeja un EHR raidījumu vadītāja [Ex] da Bass (Mareks Dainis) radio singlu angļu valodā.

[Ex] da Bass jaunās dziesmas “Rising Up” vokālās partijas uzticētas britu dziesminiekam Ian Janco jeb Ian J no Londonas - kopumā šis singls skan varen pārliecinoši. Tam tapis arī futūristisks virtuālās realitātes lirikas video, ko veidojusi “Dween Video” komanda.

„”Rising Up” ir par jaunu sākumu un tiekšanos augšup gan pasaules atveseļošanās kontekstā, gan manā muzikālajā karjerā, jo šajā gadā esmu sev izvirzījis ļoti augstus mērķus,” apņēmības pilns ir [Ex] da Bass. “To galvenā vadlīnija ir sevis pilnveidošana gan muzikāli, gan kā dīdžejam - meklējot jaunus apvāršņus un izmantojot visas iespējas. Vēlos savā dzīvē arīdzan atbrīvoties no visa, kas man nesniedz prieku un gandarījumu, tostarp negatīvi noskaņotiem cilvēkiem. Šis būs mans divdesmit sestais gads izklaides industrijā, tāpēc ir jāturpina „apgreidoties”, un ir laiks izpētīt, līdz šim vēl neatklātus plašumus. Lai šis gads mūsos rada piepildījuma sajūtu, dāvā spēju atšķirt būtisko no liekā un viegli atbrīvoties no tā!”