Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Katrīna Gupalo izdod “masāžas himnu”

© Publicitātes foto

Enerģiskā dziedātāja Katrīna Gupalo publicējusi singlu un mūzikas video “Masas”, kurš veltīts… masāžas tēmai. Tas atklāj visu terapijas procesu, sākot no pierakstīšanās seansam līdz pat ekstāzei, ko sniedz šis pasākums.

Singlu “Masas” Katrīna Gupalo radījusi kopā ar latviešu - ukraiņu producentu komandu “Varslaff ’n' Edwolf” jeb Armandu Varslavānu un Edgaru Vilcānu. “Pēc dziesmas “Dur prom” panākumiem studijā ir ārkārtīgi noslogots darba grafiks, bet kādu dienu parādījās tieši 40 minūtes brīva laika, tāpēc nolēmām izmēģināt, ko iespējams radīt tik īsā laikā. Tieši tik ātri tapa dziesma “Masas”,” atminas dziesmas autori. “Pēc tam gan sekoja ilgs un smalks dziesmas pulēšanas un pilnveidošanas process. Mēs iedvesmojāmies no labākajiem - “Bermudu Divstūra”, un sapņojām par to, kā šī dziesma varētu skanēt kādā festivālā, piemēram, “Positivus”.”

Pēc šādiem ievadvārdiem, kuros nopietnība mijas ar totālu nenopietnību, droši vien daudziem sagribēsies noklausīties dziesmu un noskatīties tās klipu. Jāsaka - sanācis diezgan amizanti, Jāņa Romanovska radītais klips, kurā “atklāta masāžas procedūru maģiskā iedarbība uz cilvēku miesu un garu”, noteikti pretendē uz “Bermudu divstūra” līmeni. Savukārt muzikāli šis gabals ir kā “Dur prom” - viegla un rotaļīga popmūzika.

Jāpiebilst, ka šis ir jau otrais Katrīnas Gupalo videoklips, kur galvenajā lomā ir aktieris Ģirts Krūmiņš. Masieres lomā iejutusies mūziķe Katrīna Dimanta, savukārt masāžas salona administratores Sarmītes pienākumus veic pati Katrīna. “Dziesma tapusi, lai iedvesmotu klausītājus gatavoties vasarai un festivālu sezonai - rūpēties par savu ķermeni un dvēseli, atrast laiku sev un smelties enerģiju jauniem piedzīvojumiem,” tāda ir jaunā garadarba pavadvēstule.