Jaunajā gadā kā pirmie mūzikas videoklipu izdod Busulis ar Sējānu jeb “Bujāns”  

© Publicitātes foto

No publicitātes viedokļa parasti ieguvēji ir tie, kas pagūst izdot sava radošā darba augļus notikumiem tukšajā pirmajā Jaunā gada nedēļā – mūzikā to paguvis duets “Bujāns”, kas gada sākumā klausītājiem dāvājis jaunu dziesmu “Radiators”.

Dziesmas “Radiators” mūzikas autori ir dueta dalībnieki Intars Busulis un Reinis Sējāns, bet teksta autors - Marts Pujāts. Tapis arī videoklips, kura režisori ir paši Busulis ar Sējānu. Klips un arī dziesma ieturēta duetam raksturīgajā patosa pārpilnajā nenopietnajā nopietnībā, kas nozīmē tikai vienu - tautai patiks. Jāatgādina, ka duets “Bujāns” dibināts 2017. gadā un kopš tā brīža ik gadu piesakās ar vienu jaunu dziesmu.

“Šodien, kad visapkārt vējo un puteņo, gribas vēlreiz atgādināt, ka, neskatoties ne uz ko, mūsos ir kāds resurss, kuru izsmelt nav iespējams, un pats labākais - tas neko nemaksā. Tas ir sirds siltums. Tā ir mīlestība. Pildīsim to savās bākās, dāvāsim to viens otram, un pasaule kļūs labāka. Sildīsim viens otru kā radiatori silda nosalušas plaukstas, un mēs tiksim pāri visām likstām!” manifestē Reinis Sējāns.

“Tā bija auksta ziemas pēcpusdiena. Visapkārt sajutām vēsumu, taču sevī radošu enerģijas plūsmu. Neskatoties uz to, ka dziesma tapa nedaudz ilgāk kā citi dueta hiti, dziesmas teksta autors Marts Pujāts ātri uztvēra mūsu vēlmi runāt par aktuālo. Šis skaņdarbs aicina pieiet pie saviem mīļajiem, sasildīties viņu sirds siltumā un veldzēties priekā,” stāsta Intars Busulis. Noklausieties, noskatieties un novērtējiet paši, cik abu mūziķu teiktais un stāstītais ir ņemams nopietni…

Izklaide

Visuresošais reperis Fiņķis izdevis dziesmu “Mūzas”, kas radīta kopā ar grupu “Polifauna”. Tas ir pirmais Fiņķa jaunais skaņdarbs, kas izdots kopš kopdarba ar Patrishu dziesmā “Raķešu zinātne”, kas jau 80. (!) nedēļu atrodas Latvijas straumētāko pašmāju dziesmu topa spicē.