Fēlikss Ķiģelis ar Garančas studijas jauniešiem piedāvā ziemīgu dziesmu

© Publicitātes foto

Tuvojoties ziemas saulgriežiem, Lindas Garančas Mūzikas studijas jaunieši sadarbībā ar “liepājroka” pārstāvi Fēliksu Ķiģeli sagatavojuši klausītajiem sirsnīgu noskaņu dziesmu “Kad auksti”.

Aizvadītais gads ir nesis jaunus izaicinājumus un uzskatāmi parādījis, cik svarīgi ir būt kopā ar sev mīļajiem, novērtēt katru mirkli, kas mums ir dots, un gūt patiesu prieku no mazajiem ikdienas brīnumiem - par to arī jaunā dziesma “Kad auksti”.

Dziesmas mūzikas autors ir Fēlikss Ķiģelis, bet vārdus sarakstījušas Linda Garanča un jauniņā Kristiāna Millere. “Uz kādu nodarbību Kristiāna atnāca ar ideju dziesmas tekstam, pielikām klāt manus ideju uzmetumus un kopīgi noslīpējām galējo dziesmas vārdu versiju,” atceras Linda Garanča. “Uzrunājām Fēliksu, vai viņš gribētu ar mums sadarboties, aizsūtījām dziesmas tekstu un mazliet vēlāk Fēlikss atsūtīja jau gatavās dziesmas uzmetumu, un pavisam drīz devāmies uz ierakstu studiju.”

Dziesma ierakstīta “KS Records” studijā Jelgavā, Kārļa Šteinmaņa vadībā. Bez Fēliksa (vokāls, ģitāras) un Lindas Garančas (vokāls, taustiņi) vēl ierakstā piedalījušies arī Kārlis Šteinmanis (bass), Matīss Bērzs (bungas), Alise Petrone (vokāls, čells), kā arī vokālās studijas jaunieši Adrija Alondere, Marta Valpētere, Kristiāna Millere, Maikls Runģis un Sigita Zariņa (vokāls un piebalsis).

Izklaide

Visuresošais reperis Fiņķis izdevis dziesmu “Mūzas”, kas radīta kopā ar grupu “Polifauna”. Tas ir pirmais Fiņķa jaunais skaņdarbs, kas izdots kopš kopdarba ar Patrishu dziesmā “Raķešu zinātne”, kas jau 80. (!) nedēļu atrodas Latvijas straumētāko pašmāju dziesmu topa spicē.