“Carnival Youth” izdod platē latviešu kinomūzikas programmu

© Publicitātes foto

Šo piektdien, 9. decembrī,  Rīgā, VEF Kultūras pilī grupa “Carnival Youth” sniegs divus latviešu kino mūzikas programmas “Naivais ku-kū” noslēdzošos koncertus. Koncerts pulksten 19 jau ir izpārdots, vēl pieejamas biļetes uz papildkoncertu pulksten 21:30.

“Kad sākās Covid-19 mājsēde, mēs kopā izolējāmies un sākām strādāt pie šīs programmas, kā arī visi iestājāmies augstskolās. Tagad esam jau absolvēšanas finiša taisnē un paralēli noslēdzam šo skaisto piedzīvojumu mūsu muzikālajā dzīvē, ko sauc par “Naivais ku-kū”,” stāsta grupas “Carnival Youth” dalībnieks Emīls Kaupers. Lai atstātu paliekošu liecību šim posmam, grupa laiž klajā arī programmas ierakstu plates formātā, kuru varēs iegādāties koncertos VEF Kultūras pilī, bet no nākamās nedēļās arī grupas interneta veikalā un veikalos visā Latvijā.

Izklaide

Visuresošais reperis Fiņķis izdevis dziesmu “Mūzas”, kas radīta kopā ar grupu “Polifauna”. Tas ir pirmais Fiņķa jaunais skaņdarbs, kas izdots kopš kopdarba ar Patrishu dziesmā “Raķešu zinātne”, kas jau 80. (!) nedēļu atrodas Latvijas straumētāko pašmāju dziesmu topa spicē.