Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jorans izdod jaunu dziesmu un aicina uz Adventes koncertiem

© Publicitātes foto

Latviju par savu mītnes zemi izvēlējušais vācu mūziķis Jorans Šteinhauers (Jöran Steinhauer) izdevis jaunu dziesmu “Dalos”, aicinot uz koncertiem Vecrīgas Sv. Pētera baznīcā.

Adventes laikā Jorans Šteinhauers katru sestdienas vakaru Vecrīgas Sv. Pētera baznīcā spēlēs īpašu Ziemassvētku koncertu programmu. Nākamie divi koncerti notiks 10. un 17. decembrī, ieeja bez maksas.

“Šajos juceklīgajos laikos mēs vēlamies izveidot omulīgu satikšanās vietu, kur ikviens var pabūt sirsnīgā gaisotnē un iejusties Ziemassvētku noskaņās. Četri koncerti - viens pirms katras Adventes. Pirmie divi pasākumi izdevās lieliski, baznīca bija pilna! Ar nepacietību gaidām nākamās divas sestdienas!” priecājas Jorans. Koncertā Joranu pie flīģeļa pavadīs multiinstrumentālists Guntis Veilands. Klausītāji dzirdēs Ziemassvētku dziesmas no visas pasaules, kurām varēs arī dziedāt līdzi.

Atbilstoši koncertsērijas noskaņai Jorans laidis klajā arī savu jauno dziesmu “Dalos”, kas radīts kopā ar producentu Jāni Narbutu. “Dalīties ar kaut ko nenozīmē, ka Tev paliek mazāk - tas tikai nozīmē, ka tiek vairots prieks. Pat ja neviens nevēlas otram atņemt pēdējo pīrādziņu, ir iespēja to vienkārši sadalīt uz pusēm un ēst kopā!” ar savu pārliecību dalās mūziķis.