Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Very Cool People” tromboniste iedzied Ziemassvētku singlu

© Una Taal

Tromboniste un dziedātāja Laura Rozenberga sadarbībā ar savu “muzikālo ģimeni” – grupu “Very Cool People” – laidusi klajā jaunu Ziemassvētku dziesmu “Laime Tavā kabatā”.

Grupas “Very Cool People” efektīgo trombonisti Lauru Rozenbergu pie mikrofona redzējušie un dzirdējušie bieži vien aizdomājušies, kāpēc “VCP” vispār nepieciešams meklēt vokālistus no malas, ja pašu rindās ir tik spēcīga dziedātāja. Beidzot tas ir realizējies - Laura Rozenberga jaunajā singlā iedziedājusi gan vokālu, gan bekvokālu. Dziesmas “Laime Tavā kabatā” mūzikas autors ir “Very Cool People” saksofonists Māris Jēkabsons, bet tekstu sarakstījusi pati Laura. Aranžējumu Māris veidojis kopā ar grupas kolēģi, bundzinieku Andri Buiķi, kurš dziesmu arī miksējis, bet galarezultātu māsterējis Gatis Zaķis.

Šādas dziesmas aizmetņi radušies pēc 2020. gada decembrī izdotā “Very Cool People” Ziemassvētku singla “Kaladū”, kas ir Andra Buiķa un Lauras Rozenbergas kopdarbs.

Šogad pavīdējusi doma turpināt nu jau aizsākušos tradīciju un iepriecināt klausītājus ar jaunu Ziemassvētku dziesmu, kas arī veiksmīgi realizēts. “Dziesma ir atgādinājums nepalaist garām tagadni,” stāsta Laura. “Atgādinājums gan pašai sev, gan citiem. Skaistums bieži vien ir detaļās, spējā kādam palīdzēt un uzdrošināties atvērties mīlestībai sev apkārt. Skaistums ir arī elpas vilcienā, jo tas nozīmē, ka esi dzīvs.”