“Skrapneshi” kopā ar Edavārdiem izdod jaunu singlu

© Publicitātes foto

Dīdžeju apvienība “Skrapneshi” (DJ Monsta & DJ PM2THEAM) izdevuši jaunu singlu ar nosaukumu “Kustēties”, kurā šoreiz piedalās arī reperis Edavārdi.

Skaņdarbs “Kustēties” būs iekļauts apvienības “Skrapneshi” debijas albumā, kuru klausītājiem plānots nodot nākamā gada sākumā. “Manuprāt, visa mūsu daiļrades tematika ir gan par iekšējo, gan ārējo brīvību, un šī dziesma nav izņēmums. Radot mūziku ikdienā, pie dažām dziesmām vajag pasēdēt ilgāku laiku, lai sanāktu kaut kas sakarīgs, bet šis “bīts” ir pilnīgs pretstats tam - “bīts” atnāca burtiski pats. Uztaisījām to vienā vakarā! Un arī viss tālākais dziesmas pabeigšanas process notika neparasti viegli,” teic “Skrapneshi”.

Edavārdi, kurš ir dziesmas teksta autors, par dziesmu saka: “Kad izdzirdēju “bītu”, nebija divu domu par to, ka es uz tā uzrakstīšu [vārdus]. Mans pants ir veltījums visiem tiem, kuru arsenālā nav to virtuozāko deju soļu kombināciju, tiem, kuru gurni un pleci nekustās tik sinhroni kā citiem, tiem, kuri deju grīdas vietā izvēlās izrādīt atbalstu, kustinot savu galvu līdzi ritmam kultūras nama tumšajos stūros. Nebaidies kustēties!”

Izklaide

Visuresošais reperis Fiņķis izdevis dziesmu “Mūzas”, kas radīta kopā ar grupu “Polifauna”. Tas ir pirmais Fiņķa jaunais skaņdarbs, kas izdots kopš kopdarba ar Patrishu dziesmā “Raķešu zinātne”, kas jau 80. (!) nedēļu atrodas Latvijas straumētāko pašmāju dziesmu topa spicē.