Mazajā Ģildē uzstāsies Kristīne Pāže un Didzis Bardo

© Publicitātes foto

Mazajā Ģildē ziemas svētdienu koncertu cikla ietvaros 2. Adventes koncertā “Ziemas miers” 4. decembrī būs iespēja dzirdēt akustiskās mūzikas duetu, kurš izveidojies Kristīnes Pāžes un Didža Bardo tuvas draudzības un daudzu mūzikā pavadītu kopīgu vakaru rezultātā.

“Akustiskā koncertprogramma “Ziemas miers” ietver sevī gan labi zināmas ziemas saulgriežu dziesmas, gan arī oriģinālmūziku, kuras aranžijas veidotas ar ziemeļniecisku atturību, vienlaikus ļaujot klausītājam caur mūziku sajust siltu un mierīgu mājīgumu. Dziesmas izdziedātas divatā, par būšanu divatā. Par kopīgu iešanu pa dzīvi, gan esot prieka kalnos, gan sarežģījumu ielejās. Dziesmas un vārdi, kuri ikvienam no mums dāvās iespēju rast mieru un dvēseles gaišumu šajā sarežģītajā laikā,” tā tiek pieteikts Kristīnes Pāžes un Didža Bardo koncerts.

Jāatgādina, ka Kristīne Pāže plašāku ievērību guvusi, sadarbībā ar reperi ansi pirms četriem gadiem laižot klajā superhitu “Zemes stunda”, savukārt pirms pāris gadiem viņa spoži atzīmējās, kopā ar Aiju Andrejevu un Agnesi Rakovsku iedziedot dziesmu “Laime šī”. Savukārt Didzis Bardo ir plaši pazīstams multiinstrumentālists, mūzikas producents, kurš piedalījies dažādos muzikālajos projektos (pēdējā laikā redzēts uzstājamies Chris Noah pavadošajā sastāvā). Kopā uz dažāda mēroga skatuvēm Kristīne un Didzis sastopami grupas “Kautkaili” sastāvā.