Kopīgā dziesmā vienojas Stafecka, Kanters un Ērglis

© Publicitātes foto

Pazīstamie latviešu dziedātāji Antra Stafecka, Mārtiņš Kanters un Andris Ērglis ieskaņojuši jaunu kopdziesmu “Sirds ir balss”, kā arī gatavojas kopīgam koncertbraucienam.

Dziesmas “Sirds ir balss” mūzikas un vārdu autors ir Mārtiņš Kanters, taču, šķiet, te lielu lomu šoreiz nospēlējis aranžējums, kuru veidojis ģitārists Ēriks Upenieks. Viņš, piedaloties Edgaram Skrāģim, šo dziesmu arī producējis. Pie tās ziemīgās videoversijas strādājis Kaspars Kambars.

“Dziesmas ideja pie manis ieradās ļoti viegli,” atminas Mārtiņš Kanters. “Tā ir par to, ka mēs piemirstam piestāt un ieklausīties savā sirdsbalsī, sadzirdēt sevi, un tādēļ pasaulē notiek skumjas lietas. Esmu ļoti saviļņots un iepriecināts, ka varēju šo dziesmu izpildīt kopā ar saviem draugiem Antru un Andri, kuru balsis man jau sen ir ļoti nozīmīgas. Dziesma īpaši radīta svētku koncertiem ar tādu pašu nosaukumu “Sirds ir balss”.”

Ar jauno koncertprogrammu mākslinieki gada nogalē sniegs koncertus Jēkabpilī, Bauskā, Ķekavā, Alūksnē, Liepājā, Dobelē, Talsos, Kuldīgā un Rīgā. Koncertā varēs dzirdēt populāras latviešu un ārzemju komponistu dziesmas, tāpat skanēs arī vairāki jaundarbi, kurus radījuši paši koncerta dalībnieki. Koncertos bez pašiem dziedātājiem piedalīsies instrumentālais sastāvs - Ēriks Upenieks (ģitāra), Mārtiņš Burkevics (bass) un Edijs Šimiņš (bungas).