Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Grauba ar meitu iedzied “Circenīša Ziemassvētku” tituldziesmu

© Publicitātes foto

Nupat skatītāju vidū milzu atzinību iemantojušās, pirmizrādi piedzīvojušās filmas “Circenīša Ziemassvētki” tituldziesma nākusi tautās video versijā.

“Svētvakars" ir grupas “Jumprava” 1989. gadā izdotā Ziemassvētku dziesma (mūzikas autors ir Aigars Grāvers, bet vārdu - Jānis Baltauss), bet tagad tā atdzimusi jaunā skanējumā, jo šoreiz to izpilda Aigars Grauba kopā ar savu meitu Mariju Graubu, kura redzama filmā “Circenīša Ziemassvētki” apņēmīgās policistes Kambalas lomā. Mazās meitenes sapnis dziedāt šo dziesmu kopā ar tēti ir piepildījies - pēc 33 gadiem.

Aigara Graubas jaunās ģimenes spēlfilmas “Circenīša Ziemassvētki” pirmizrāde kinoteātrī “Kino Citadele” notika 17. novembrī, pulcējot filmas radošo komandu, aktierus un viesus. “Filmas pamatā ir visiem zināma pirmssvētku satraukuma un ģimenes strīda klātesamība, kas izvēršas neticamā notikumu virknējumā. Policista Ervīna Dambja ģimene sliktā noskaņojumā ierodas savā lauku mājā un sastop Ziemassvētku vecīti. Mazā Marta un brālītis Toms viņu iesaista savas ģimenes glābšanas plānā. Vecāki sāk gatavoties svētkiem, nemaz nenojauzdami, ka sastaptais Ziemassvētku vecītis ir no cietuma izbēgušais Bruno Circenis,” tā tiek anonsēta filma. Tagad “Circenīša Ziemassvētki” gaida savus mazos un lielos skatītājus kinoteātros visā Latvijā, solot sirsnīgu un jautru kopā būšanu visai ģimenei.