Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Arstarulsmirus nobriedis otrajam Latvijas Mūzikas Lielajam koncertam - šoreiz Mežaparkā

© Publicitātes foto

Piedaloties populārās mūzikas zvaigznēm un Liepājas Simfoniskajam orķestrim, 2023. gada 2. septembrī Mežaparka lielajā estrādē notiks jau otrais Latvijas Mūzikas Lielais koncerts. Biļetes pārdošanā jau no otrdienas.

Latvijas Mūzikas lielkoncerta tradīcija aizsākta 2022. gada 10. septembrī, kad stadionā “Daugava” norisinājās Raimonda Paula daiļradei veltītais koncerts, piedaloties dažādu paaudžu populārās mūzikas izpildītājiem un Liepājas Simfoniskajam orķestrim. Programmā izskanēja gan Maestro kompozīcijas, gan pašu mākslinieku lielākie hiti.

Arī otrā Latvijas Mūzikas Lielā koncerta programmā paredzēts iekļaut gan iepriekšējo paaudžu lielmeistaru darbus, gan mūslaiku radītās muzikālās vērtības. Repertuārs un mākslinieki tiks atklāti pakāpeniski un par programmas daudzveidību rūpēsies koncerta mūzikas producents un radošais direktors Arstarulsmirus. “Jau pirmajā koncertā bijām liecinieki, cik veikli visiem labi pazīstamas un gandrīz par tautasdziesmām kļuvušas kompozīcijas var kāpt pāri ierastajām robežām. Grandiozais lielkoncerts pārsteidza daudzos tūkstošus skatītāju ar nebijušu vērienu saturiskajos un vizuālajos programmas risinājumos. Plānojam, ka nākamgad Latvijas Mūzikas Lielais koncerts izskanēs ar vēl lielāku jaudu, un būs milzīgs pozitīvu emociju lādiņš māksliniekiem un apmeklētājiem,” cerības pauž Arstarulsmirus.

“Latvijā radītās Mūzikas svētkus Mežaparkā esam paredzējuši kā neskaitāmu pārsteigumu pārpilnu mega izrādi, protams, plānojam pārsteigt ar jauniem radošiem izaicinājumiem - mēģināsim pārspēt jau pirmajā lielkoncertā radīto skatuves risinājumu, kā arī strādāsim ar vizuālo priekšnesumu daudzveidību un piedāvāsim iepriekš neredzētus tehniskos risinājumus,” informē pasākuma režisors Papa Chi.