Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Rīgā uzstāsies kanādiešu producents Apashe  

© Publicitātes foto

Šo trešdien, 16. novembrī, uz “First Mir” naktskluba skatuves uzstāsies populārais kanādiešu mākslinieks un muzikālais producents Apashe. Viņš te ieradīsies savas “Renaissance II” pasaules koncerttūres ietvaros.

Apashe, īstajā vārdā Džons de Buks, ir elektroniskās mūzikas producents no Briseles, kurš šobrīd lielākoties dzīvo un darbojas Monreālā. Par viņa daiļradi pasaule būtībā uzzināja pēc trim skaņdarbiem - “No Twerk”, “Battle Royale” un “Majesty”. Mākslinieks uzstājies ar koncerttūrēm Eiropā, Austrālijā, Āzijā un Ziemeļamerikā, piedalījies tādos festivālos kā “Electric Forest”, “Tomorrowland”, “Igloofest”, “ADE”, “Alfa Future People”, “Nocturnal Wonderland” u.c., turklāt skaņu jomā ir strādājis ar tādām milzu kompānijām kā “Marvel”, “Netflix”, “NBA”, “Apple”, “Adidas” un “UFC”. Apashe skaņdarbi ir dzirdami arī vairākās Holivudas filmās.

Apashe pēdējais studijas albums “Renaissance” (2020) ierakstīts kopā ar orķestri 69 cilvēku sastāvā, un tas sabija pirmajās vietās daudzās mūzikas straumēšanas platformās.