Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Debijas singlu piedāvā konkursa “Saldus Saulīte” uzvarētāja Kristiāna

© Publicitātes foto

Jaunā dziesminiece Kristiāna Millere, kura šogad izcīnīja “Grand Prix” balvu 2022. gada jauno izpildītāju konkursā “Saldus Saulīte”, nodevusi klausītāju vērtēšanai savu debijas singlu  “Vēstules”.

“Vēstuļu” aranžija tapusi sadarbība ar jauno mūziķu organizāciju “Lindas Garančas Mūzikas Studija”, dziesma ierakstīta “KS Records” studijā, Jelgavā, producenta Kārļa Šteinmaņa vadībā. Kristiānas Millers izpildījums ir nudien negaidīti pārliecinošs - ir vērts noklausīties! “Dziesma ir par neveiksmīgu mīlestību, par nenotikušiem sapņiem un mazajām lielajām bēdiņām,” stāsta Kristiāna. ”Brīdī, kad bija tā sāpīte un apjukums, savā nodabā un savā istabā gribējās dabūt to visu ārā no galvas. Nebija pat tādas domas, ka es šo dziesmu varētu kādam rādīt,” atminas Kristiāna.

Par uzvaru konkursā stāsts ir visai interesants. “Vasarā ar Lindas studijas jauniešiem braucām uz “Saldus Saulīti” vienkārši piedalīties, gūt pieredzi. Te pēkšņi apbalvošanā paziņo, ka esmu ieguvusi “Grand Prix” un man ar pilnu koncertprogrammu ir jāuzstājas 2023. gada festivālā “Saldus Saule”! Viss šķita sirreāli, kā sapnī - tiešām, es?!” joprojām brīnās jaunā mūziķe. “Pateicoties Lindas atbalstam, jau pāris dienu laikā tika saorganizēta pavadošā grupa un sākās mēģinājumu process. Sparīgi gatavojamies!”