“X Faktorā” iepazītā Diona nāk klajā ar enerģisku singlu un īpatnēju klipu

© Publicitātes foto

Ar jaunu dziesmu “Pulksten 12” klajā nākusi šovā “X Faktors” iepazītā dziedātāja Diona Liepiņa, kura aktīvi gatavojas sava debijas mini albuma izdošanai, kas gaidāms 2023. gada pavasarī.

Dziesmas “Pulksten 12” mūzikas autore ir pati Diona Liepiņa, tās producenti ir Varslaff ‘n’ Edwolf jeb Armands Varslavāns (viņš strādājis arī pie Dionas dziesmas “Sīknauda”) un Edgars Vilcāns (viņš ieradies no Ukrainas, kur ir strādājis ierakstu kompānijā “Mozgi” un ir sadarbojies ar tādiem mūziķiem kā Nadya Dorofeeva, Nastya Kamenskykh u.c.). Arī vārdu autore ir pati Diona, bet Grafomāns (Artūrs Breģis) dziesmas tekstu pārskatījis, izveidojot pareizu fonētisko skanējumu.

Singlam tapis arī videoklips, kur galvenā doma ir ikdienas steiga. “Steidzoties pie otra cilvēka, nākas ceļā sastapties arī ar dažādām ķibelēm, bet ar tām ir jātiek galā. Videoklipa kontekstu, tāpat kā pašu dziesmu, var uztvert gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Arī attiecībās reizēm ir sarežģījumi, kam ir jātiek pāri. Videoklipa pirmais un pēdējais kadrs apvieno sākotnējo vilšanos un to, ka beigās viss tomēr ir labi. Tas viss, kas notiek pa vidu, ir kā atmiņas par to, cik daudz kam ir iziets cauri, varētu pat teikt, ka tā ir savas pacietības pārbaudīšana, kas atmaksājas beigu kadrā, kad šis cilvēks tiek satikts,” skaidro Dionas komanda. Klipa producente ir Marta Būmane, režisors - Helmuts Bondars.

Dziesma “Pulksten 12” ir par ilgi gaidītu mirkli, kas ir kaisles un pozitīvu emociju piepildīts. “Noteikti katram būs savs stāsts, kas saistīsies ar šo dziesmu, savs “pulksten 12” un savs “salūts”, kas ir dziesmas atslēgvārdi. Man patīk rakstīt dziesmu vārdus, tā teikt, “caur puķēm”, ar kādu zemtekstu, lai vēlāk klausītāji tos varētu uztvert tā, kā katram tas šķiet piemērotāk, saistošāk. Iespējams, kāds domās, ka šī dziesma ir par Jauno gadu, kāpēc gan ne?! Iespējams, kāds klausītājs liks lietā savu fantāziju un dziesmā saklausīs intīmākas references. Viss atkarīgs no tā, kā cilvēks izjūt sevi šīs dziesmas skanējumā,” prāto Diona.

Jāpiebilst, ka dziedātāja ar lielām aktivitātēm sociālajos tīklos pieteikusi arī savu jauno skatuves vārdu - turpmāk viņa būs nevis Diona Liepiņa, bet vienkārši Diona, turklāt šis vārds būtu jāraksta ar visiem lielajiem burtiem (ko gan tāpat neviens nedarīs…).

Svarīgākais