Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Grēta prezentē albumu, smeldzīgu dziesmu un tās videoversiju

© Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja Grēta Grantiņa, kas kļuva plašāk pazīstama pēc uzvaras “X Faktora” ceturtajā sezonā, izdevusi debijas mini albumu “Vēl aizvien man sapņos”.

Grētas albums tautās laists ar spēcīgo balādi “Vai tu vari mani pasargāt”, kurai tapusi arī ne mazāk spēcīga videoversija. Tā pirmoreiz tika atrādīta trešdien albuma prezentācijas pasākumā “AOK City” telpās, kur bija ieradušies dziedātājas draugi, paziņas un ģimene, kā arī albuma tapšanā iesaistītie cilvēki u.c. mūzikas industrijas pārstāvji ar “Universal Music Group” spices vīru Petri Mannonenu priekšgalā - jāatgādina, ka 2021. gada nogalē pēc uzvaras šovā “X Faktors” Grēta pievienojās “UMG” mākslinieku saimei.

Albums tapis vairākās dziesmu rakstīšanas nometnēs, kurās piedalījušies tādi autori un producenti kā Māra Upmane-Holšteine, Chris Noah (Krists Indrišonoks), rolands če, Edavārdi, Dagnis Roziņš, JJ Lush (Jānis Jačmenkins), xantikvariāts, Kristaps Ērglis, DJ Rudd (Rūdolfs Budze), kā arī ukraiņu producents Edgars Vilcāns. ”Mana pirmā albuma iznākšana ir ļoti īpašs notikums. Esmu neizsakāmi pateicīga visiem talantīgajiem mūziķiem, kas piedalījušies tā tapšanā,” tā Grēta.

Plašāku materiālu par Grētu Grantiņu lasiet jau šo sestdien, 12. novembrī, “Neatkarīgajā Rīta Avīzē”.