Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Rammstein” vokālists Lindemans Valsts svētkos Rīgā tomēr neuzstāsies

© Publicitātes foto

“Arēnā Rīga” 18. novembrī plānotais grupas “Rammstein” līdera Tila Lindemana soloprojekta koncerts tomēr nenotiks – otrdien tika publiskota informācija, ka tas pārcelts uz nākamā gada rudeni.

“No mums neatkarīgu iemeslu dēļ esam spiesti paziņot par Till Lindemann “Ich hasse Kinder Tour 2022” turnejas pārcelšanu uz 2023. gada rudeni,” informē Rīgas koncerta rīkotāji, kuru saknes meklējamas Igaunijā. “Mūsu plāns šajā īsajā laika periodā sniegt koncertus pēc iespējas vairākās pilsētās diemžēl izrādījies neiespējams visu iepriekš Covid-19 epidēmijas pārcelto turneju dēļ, un šajā laika periodā trūkst pieejamo koncertlaukumu,” šādu iemeslu min organizatori. “Esam nolēmuši pārcelt turneju uz 2023. gada rudeni, jo vēlamies jums parādīt visā vēsturē labāko Till Lindemann šovu. Ar nepacietību gaidām tikšanos ar jums 2023. gadā.”

Jāpiebilst, ka sākotnēji Tila Lindemana koncerts bija plānots 2022. gada janvārī, taču to nācās pārcelt tobrīd spēkā esošo kovidierobežojumu dēļ. Kā redzams, arī otrais mēģinājums noorganizēt “Rammstein” dzelzsvīra projekta koncertu Rīgā cietis neveiksmi - cerēsim uz to, ka trīs lietas ir labas lietas.

Iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas arī uz jauno koncerta datumu, par kuru gan šobrīd vēl nav precīzākas informācijas.