Normunds Rutulis atgriežas 80. gados

© Arturs Kondrāts

Straumēšanas un lejupielādes platformās nupat nokļuvis jauns Normunda Rutuļa ieraksts ar simbolisko nosaukumu “Sākt no jauna”.

Dziesma “Sākt no jauna” ir radīta kopā ar producentu un dziesmas autoru Artūru Palkeviču, vārdu autoru Oskaru Deigeli un dziedātāju Beatrisi Heisleri. “Pirms kāda laika tapa melodija, bet bez vārdiem. Izpalīdzēja Oskars Deigelis. Kas attiecas uz izpildītāju, šajā melodijā un aranžējumā sadzirdēju Normunda balsi. Ceru, ka klausītāji novērtēs mūsu kopdarbu,” lakonisks ir Artūrs Palkevičs.

“Cik neparasti ir atgriezties laikā, lai varētu sākt no jauna!” priecājas Normunds Rutulis. “Man patīk šis atgriešanās process un virtuālā nokļūšana laikā, kad pats biju tīneidžeris, un to laiku mūzikā veldzējos katru vaļas brīdi. Nu tā ir ielipusi manā mūzikas krātuvē uz mūžu. Tāpēc Artūra piedāvājums iedziedāt viņa dziesmu man bija kā svaiga gaisa malks, un es nolēmu sākt no jauna to, kam iepriekš neatlika nedz vaļas, nedz arī bija labvēlīgs zvaigžņu stāvoklis. Ļoti patīk šāda 80. gadu elektroniskā popa piegarša, turklāt Artūra muzikalitāte un “hitmeikera” dotības teicami apvienojas arī šajā dziesmā. Tāpat priecājos par Oskara Deigeļa talantu spēt radīt dziesmai kažociņu jeb vārdus, kas burtiski uzbur jaunu paralēlo pasauli. Kopā ar Beatrises Heisleres smalkjūtīgo vokālu ir izdevies radīt vairāku pasauļu savienošanos.”

Šim oriģināldarbam sekos arī vairākas citas versijas, kas tikšot izdotas tuvākajā laikā.

Svarīgākais