Pašmāju alternatīvā roka duets “Next To Zero” publisko jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Lai gan alternatīvā roka duets no Latvijas “Next To Zero” jau it kā bija nobriedis debijas albuma izdošanai, šis nozīmīgais brīdis pagaidām vēl atlikts un tā vietā klausītājiem tiek piedāvāta jauna dziesma.

Alternatīvā roka dueta “Next To Zero” jaunā dziesma saucas “Never Ever”, savukārt par gaidāmo albumu šobrīd var pavēstīt tikai to, ka tas sauksies - vismaz tāds ir tā darba nosaukums - “More Power”. Kā “Facebook” vietnē paziņojuši paši grupas dalībnieki, “diemžēl viss neiet tik raiti kā gribētos un dažādu iemeslu dēļ albuma izdošana kavējas, bet dēļ tā izdomājām palaist apritē vel vienu singlu - frustrācijas pilnu dziesmu “Never Ever”.” Šī dziesma ir nudien eleganta - gluži tāpat kā savdabīgā dueta iepriekš jau izdotie singli “Nervous Individual” (tas nāca klajā maijā) un “Pretending To Be A Cowboy” (jūlijā).

Jāatgādina, ka “Next To Zero” ir alternatīvā/indi roka duets, kurā darbojas bijušais grupu “Mary Jane” un “Backflow” vokālists un basģitārists Jānis Grants, kā arī kādreizējais latvju repa pionieru, grupas “Fact” ģitārists Jānis Kalniņš jeb Gonza.

Svarīgākais