Pateicoties “Tinderim”, duetā vienojas Deigelis un Diona Liepiņa

© Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā klajā nāca dziesma “Viena mana diena”, kas ir darbīgā mūziķa Oskara Deigeļa jaunākais singls – šoreiz tapis sadarbībā ar šova “X Faktors” atradumu Dionu Liepiņu.

Dziesmas “Viena mana diena” autore ir mūziķa Oskara Deigeļa māsa Anita Tīlena, aranžiju veidojis producents Jānis Čubars. Savukārt dueta ar Dionu Liepiņu izveide sanākusi visai īpatnēja. “Lai gan viens otru zinājām jau iepriekš, oficiāli ar Dionu iepazināmies visai amizantā veidā - pateicoties vietnei “Tinder”,” stāsta Oskars. “Pēc tam, kad savā telefonā ieraudzīju šajā aplikācijā labi pazīstamo “It’s a match”, uzrunāju Dionu ar vārdiem: “Tagad mums pavisam noteikti jāieraksta kopīga dziesma!”. Priecājos, ka tieši tā tas arī notika.”

“Bērnībā biju kvēla mūzikas šovu skatītāja, un Oskars bija viens no personāžiem, kuru atceros jau no tā laika,” atminas Diona. “Nekad nebūtu iedomājusies, ka mums reiz būs kopdziesma, un par to man ir patiesi liels prieks! Oskars ir lielisks, un šķiet, ka laba komunikācija izveidojās jau no pirmajām notīm.”

Jāatgādina,. Ka Oskars Deigelis pazīstams arī kā autors, kurš radījis dziesmu tekstus tādiem izpildītājiem kā Samanta Tīna, “Otra Puse”, Lauris Reiniks, Rassell, Aivo Oskis, Normunds Rutulis, Adriana Miglāne u.c.

Svarīgākais