Marta izdod singlu un video par mīlestības kontrabandu

© Publicitātes foto

Dziedātāja Marta laidusi klajā jaunu dziesmu “Mīlestības kontrabanda”, kas ir viņas trešais singls no jau 2. novembrī gaidāmā otrā studijas albuma “Dabas parādība”.

Martas jaunajam singlam “Mīlestības kontrabanda” tapis arī video, kas ir interesants ar to, ka… tajā nekas nenotiek. Proti, video veidots viena kadra tehnikā, tā autori ir Emīls Trauliņš un Madara Dzintara. Dziesmas mūzikas un teksta autore ir pati Marta Grigale, un arī jaunais gabals ir ieturēts viņai raksturīgajā, gaisīgajā popa manierē ar tekstu, kas nav tukšs, taču klausītāju nenoslogo ar pasaulīgu problēmu risināšanu. “”Mīlestības kontrabanda” svin ļaušanos kaislei. Tā ir bauda, kurai nespēj pretoties, tas ir cilvēks, kura dēļ aizmiglojas prāts, un ir pilnīgi vienalga - drīkst vai nedrīkst,” skaidro Marta. Dziesmas producēšanas, miksēšanas un māsterēšanas darbus veicis producents JJ Lush.

Jaunā dziesma, kā arī jau iepriekš izdotie singli “Terapijā” un “Filma, ko negribu redzēt”, tiks iekļauti Martas jaunajā albumā, kas pie klausītājiem nonāks jau pavisam drīz - 2. novembrī. Visu albumā dzirdamo dziesmu autore ir pati Marta, līdztekus pie albuma strādājuši producenti JJ Lush un DJ Rudd. Jaunā albuma “Dabas parādība” izdošanas svētki plānoti 2. novembra vēlā pēcpusdienā, tirdzniecības centrā “Origo”. Ieeja pasākumā - bez maksas.

Svarīgākais