Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Carnival Youth” izziņo latviešu kinomūzikas tūres noslēguma koncertu

© Lauris Viksne

Grupa “Carnival Youth” izziņojusi latviešu kino mūzikas programmas “Naivais ku-kū” noslēguma koncertu - tas norisināsies 9. decembrī Rīgā, VEF Kultūras pilī.

Kopš 2020. gada grupa “Carnival Youth” Latvijā nospēlējuši teju 100 (!) “Naivais ku-kū” koncertus, bet 2021. gada nogalē izdeva arī albumu “Naivais ku-kū”. “Mūs ir pārņēmis nostalģisks noskaņojums, jo “Naivas ku-kū” ir bijis brīnišķīgs piedzīvojums, kas cēlis paaudžu tiltu, ļaujot mums satikt plašu klausītāju pulku, ar ko kopā izdzīvota latviešu kino mūzikas neaptveramā jauda,” atzīst grupas dalībnieki.

“Nu ir pienācis laiks noslēgt šo ceļojumu ar kārtīgām svinībām naivā noskaņojumā!”

Koncerta programmu veidos gan par klasiku kļuvušo, gan jaunāko filmu spilgtākās skaņu celiņu pērles - no Imanta Kalniņa šedevriem un Raimonda Paula nemirstīgajām himnām līdz pat mūsdienu mūziķu darbiem. “Naivā ku-kū” epicentrā būs latviešu kino klasika, piemēram, “Četri balti krekli”, “Dāvana vientuļai sievietei”, “Ceplis” un “Sprīdītis”. Lai svinības padarītu vēl īpašākas, koncertā būs arī īpašie viesi, turklāt skanēs arī “Naivais ku-kū” koncertos vēl nedzirdētas dziesmas pavisam jaunās “Carnival Youth” aranžijās.