Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jaunu dziesmu izdod Patriks Pētersons

© Publicitātes foto

Jaunu dziesmu “Your Friends”  klausītājiem vērtējumam nodevis dziedātājs Patriks Peterson. Tā sarakstīta angļu valodā, mūzikas un vārdu autors ir pats Patriks, bet singls producēts kopā ar Kasparu Ansonu.

“Your Friends” tapusi divos etapos, jo, ja dziesmas vārdi nākuši ļoti viegli un dabīgi, tad ar tās muzikālo noformējumu nācies krietni vien nopūlēties, līdz radīts tas, kas pašam patīk un iederas.

”Vēlā februāra vakarā, sēžot mājas studijā un rakstot pirmās dziesmas rindiņas, tolaik tā uz brīdi šķita kā vienīgā vieta, kur varu paust savas domas, sajūtas. Tāpēc arī vārdi tai tapa viegli, jo zināju, ko vēlos pasacīt. Bet dziesmas vārdi ir viena puse, otra ir mūzika, un piedziedājumu dzēsu ārā un sāku rakstīt no nulles vismaz desmit reizes. Nu nepatika neviens! Pat sanāca uz pāris mēnešiem par dziesmu aizmirst, līdz brīdim, kad tai atkal pieķēros un nemanot, vienas kafijas pauzes laikā, tapa arī piedziedājums, kuru var dzirdēt šodien,” atklāj Patriks.

Dziesmas vēstījumam ir vērtība, kas aktuāla ikviena cilvēka dzīvē - ja ne šobrīd, tad reizi pa reizei šādas situācijas var nākties piedzīvot katram. Kā stāsta pats Patriks: “Lai gan kopš dziesmu sarakstīju pagājis jau krietns laiciņš, manās acīs tās vēstījumam ir nezūdoša vērtība, jo dziesmā stāstu, ka vēlos skaidrību un man apnicis dzīvot neziņā, jo, cik gan ilgi vienu cilvēku var raustīt turpu šurpu?! Manuprāt, ikviens to var saprast un domāju, ka dziesma arī gana labi stāsta pati par sevi. Šobrīd interesanti man pašam to klausīties, jo nu jau dzīvē esmu pavisam citā vietā. Bet esmu juties arī tā, kā dziedu, un tas ir tikai normāli, tā kā nododu klausītājiem jauno dziesmu arī cerībā, ka ar kādu tā rezonēs.”