Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“One One” aicina uz pie mums reti dzirdamās Waterflower uzstāšanos

© Publicitātes foto

Elektroniskās mūzikas klubs “One One” šo trešdien, 28. septembrī, aicina uz otro “One One Live” sērijas pasākumu, uzstājoties divām pašmāju māksliniecēm, kas jau skaļi pieteikušas savu vārdu uz elektroniskās mūzikas skatuves – “Waterflower” un “Aizvakardiena”.

“Waterflower” ir savdabīgās mūziķes Sabīnes Moores projekts un viņas sievišķais alter-ego. Smeļoties iedvesmu no dabas, zinātnes un eksperimentālās elektroniskās mūzikas, “Waterflower” rada tā saucamo eko-popmūziku. Viņas kompozīcijas jau ir izpelnījušas atzinību ārzemju koncerttūrēs, kuru ietvaros “Waterflower” apciemo dažādas subkultūru komūnas un eksperimentālās mūzikas klausītājus, šogad uzstājoties jau astoņās Eiropas valstīs. Pašlaik “Waterflower” strādā pie jaunā albuma, kura stilistiskais ievads ir jūtams jaunajā repertuārā - raupjš, pancisks un dumpiniecisks, aicinot apzināties dabas daudzveidības kritisko situāciju.

“Strādājot ar īstiem augiem un īstām sēnēm kā mūzikas instrumentiem, “Waterflower” rada eksperimentālu popu, kuru vienlīdz iespējams sastapt mākslas galerijā vai atklāt “underground” klubā,” Sabīni piesaka koncerta rīkotāji.

Savukārt vakara turpinājumā ar dīdžeja setu uz skatuves kāps projekts “Aizvakardiena” - arī vienas mūziķes projekts. “Aizvakardiena” ir uzstājusies gan vietējos klubos un bāros (“One One”, “Serviss”, “Tallinas Pagalms”, “Lastādija”, “DJ Bārs”, “Auss” un citur), gan arī uzstājusies tuvajās kaimiņvalstīs. Galvenā uzmanība “Aizvakardienas” mūzikā tiek pievērsta “house”, tehno un elektronikai.