Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

No piektdienas būs pārdošanā biļetes uz Robija Viljamsa koncertu Rīgā

© Publicitātes foto

Nākamajā gadā savas solokarjeras ceturtdaļgadsimta jubileju atzīmēs harizmātiskais mūziķis Robijs Viljamss, kurš tam par godu atkal kāps uz skatuves ar saviem lielākajiem hitiem. 9. martā viņš uzstāsies arī “Arēnā Rīga”, biļetes būs tirdzniecībā no 30. septembra pulksten 11 “Biļešu Serviss” tīklā.

Robijs Viljamss ir nepārspējams šovbiznesa izklaidētājs un superzvaigzne, par ko varēja pārliecināties arī mākslinieka pēdējā viesošanās reizē Rīgā, pilnībā izpārdotā arēnā. Jaunās koncertturnejas “XXV” ietvaros varēs dzirdēt Robija 25 gadu laikā tapušos labākos hitus jaunā skanējumā, kas šoreiz ierakstīti kopā ar “Metropole Orkest”, sākot no publikā iemīļotajām dziesmām “Angels”, “Let Me Entertain You” līdz “She's The One” un daudzām citām. Jaunais albums “XXV” uzreiz uzleca Britu topa pirmajā ailē, kļūstot par Robija Viljamsa pēc skaita 14. (!) solo albumu, kas bijis Nr.1 Apvienotajā Karalistē, šajā rādītājā pārspējot pat leģendārā Elvisa Preslija rekordu.

Pašlaik Robijs Viljamss ir enerģijas pārpilns piedzīvot visus nenospēlētos šovus un izdziedāt visas dziesmas, kas nav dziedātas pandēmijas gados ar savu jauno “XXV” pasaules koncerttūri, kas sāksies jau šī gada oktobrī un sasniegs Latviju nākamā gada martā. Kā dziedātājs saka: “Šī ir mana dzīves daļa un es neplānoju to pārtraukt tuvākajā laikā. Es mīlu savu darbu, to, kas man ir dots, un iespējas, kas man ir dotas. Un es joprojām esmu ļoti ambiciozs.”