Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Chris Noah izdod dziesmu un izziņo minialbumu

© Publicitātes foto

Pašmāju mūziķis un dziesmu autors Chris Noah (Krists Indrišonoks) starptautiskās ierakstu kompānijas “Sony Music Entertainment” paspārnē izdevis jaunu dziesmu “Only Yours”.

Dziesmu “Only Yours” producējis Chris Noah ilggadējais sadarbības partneris Kristofers Hariss (strādājis ar Bear's Den, “Belle and Sebastian”, “Ghostpoet” u.c.). Tā ir indīpopa dziesma, tipiskā Chris Noah stilā, kurā apvienotās ģitāras un sintezatoru faktūras palīdz izcelt dziedātāja samtaino vokālu. Ieraksts veikts Britu salās, “Square Head Studios” Kentā, un tajā piedalās arī mūziķis Deivids Daisons, kurš līdz šim sadarbojies ar Luisu Tomlinsonu, Lūsiju Rozu, Anni Marī, Niku Malveju un citiem. “Ir brīži, kad saprotam - lai virzītos uz priekšu, ir lietas, kas jāatstāj pagātnē, tajā skaitā labās. Nereti šādos dzīves posmos mēdzam idealizēt pagātni un atcerēties notikumus labākā gaismā, nekā tas patiesībā bijis. Tas var novest pie tā, ka sākam apšaubīt savus lēmumus un veicināt neapmierinātību sevī,” par singlu stāsta Chris Noah.

Jaunais singls seko vasaras sākumā izdotajai veiksmīgajai dziesmai “Sunboy”, kas sasniedza 21. vietu Latvijas radio staciju topā un iekļuva vairākās starptautiskās “plejlistēs”. Abas dziesmas tiks iekļautas Chris Noah minialbumā jeb EP “Red Light”, kas tiks izdots 4. novembrī.