Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Lietuvietis Daddy Was A Milkman gatavojas ambiciozam koncertam Rīgā

© Publicitātes foto

Daddy Was A Milkman gatavojas savam karjeras ambiciozākajam koncertam un 2. decembrī aicina uz īpašu notikumu koncertzālē “Palladium Rīga”, kur uzstāsies kopā ar stīgu kvartetu. Biļetes jau pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā.

“Līdz šim nobriedušākais, interesantākais un emocionāli spēcīgākais priekšnesums,” tā par gaidāmo koncertu komentē lietuvietis Daddy Was A Milkman. “Ja jums patīk mūsu mūzika un atmosfēra koncertos, es nevaru iedomāties šo vakaru bez jums. Tas būs pasakaini, un es jūs sirsnīgi aicinu!”

Daddy Was A Milkman uz lielās skatuves debitēja pirms sešiem gadiem un ātri iekaroja mūzikas mīļotāju un kritiķu sirdis. Spēcīgākais apliecinājums tam ir neskaitāmi izpārdoti koncerti ne tikai Lietuvā, bet arī Latvijā, sākot ar 2016. gada debijas albuma “Daydreaming” atklāšanas koncertiem, kas noslēdzās ar karjeras lielākajiem priekšnesumiem Traķu pilī, kā arī Lietuvas lielākajās arēnās “Siemens” un “Žalgiris”.

Pašlaik Daddy Was A Milkman jau ir viens no Lietuvas populārākajiem un augstāk vērtētajiem māksliniekiem. 2021. gada nogalē Daddy Was A Milkman izdeva arī savu pirmo lietuviešu dziesmu albumu “Kai ruduo mokė mane” (līdz tam viņa darbi bija angliski), kuru prezentēja divos ekskluzīvos koncertos Lietuvas Nacionālajā operas un baleta teātrī. Šie koncerti tika iemūžināti vinila platē “When Autumn Taght Me”.