Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Ieva Adamss nofilmējusies Mika Galvanovska jaunajā videoklipā

© Publicitātes foto

“Supernovā” spilgti sevi pieteikušais dziedātājs Miks Galvanovskis sadarbībā ar reperi xantikvariātu laiduši klajā dziesmu “Liec mani mierā”, kuras iespaidīgajā videoklipā galveno lomu atveido Ieva Adamss.

Dziesmas “Liec mani mierā” videoklips ir veidots kā asa sižeta īsfilma ar pikantām ainām. Kopumā videoklipa tapšanā iesaistījušies aptuveni 70 cilvēki, tostarp Ieva Adamss, DJ un radio ētera personība Toms Grēviņš, aktrise Lelde Dreimane, rokmūzikas leģenda Jānis Bukums, reperis Steps, sociālo tīklu guru no grupas “Singapūras Satīns” Edgars Bāliņš, žurnālists Ēvalds Dukuls un daudzi citi. “Šis viennozīmīgi ir mans jaudīgākais un iespaidīgākais klips - ar tik lielu un varenu komandu var tiešām izdarīt visu!” priecājas Miks.

Videoklipu veidojis un režisējis Elvis Lācis. “Tās bija divas absolūti trakas un brīnišķīgas dienas!” atminas galvenās lomas atveidotāja Ieva Adamss. “Vēl vairāk nekā šaudīšanos filmēšanas laukumā es izbaudīju to, kā es naktī pārnāku mājās, visa asinīs, ar ieroci rokās... Bērniem beidzot ir radies respekts pret māmiņu! Savukārt man ir milzīgs respekts pret kolosālo komandu un superorganizēto procesu, un, protams, pašu vaininieku, kurš zina, ko grib, un spēj to dabūt gatavu. Starp citu, dziesma nav par mani, ja kas…”

Dziesmu “Liec mani mierā” veidojis un producējis Reinis Briģis, tā ir kārtīgā “kovbojroka” stilā. Turklāt pēc skaņdarba finalizēšanas tā vēl nonākusi Zviedrijā pie pazīstamā smagās mūzikas skaņu režisora Jensa Borgena, kurš pielicis arī savu roku pie dziesmas smagnējā skanējuma, to māsterējot. Par ģitāras un basģitāras rifiem atbildīgi Kristens Kupčs un Jānis Narbuts. “Daudzi to noteikti nezina, bet esmu liels alternatīvās un smagās mūzikas cienītājs. Kad Miks mani aicināja piedalīties dziesmā, es biju patīkami pārsteigts, uzrakstīt ko “roķīgāku” man ir gribējies jau sen. Kaifoju strādājot gan studijā, gan filmēšanas laukumā,” atklāj reperis xantikvariāts.