Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Tautumeitas” izsludina rudens koncerttūri

© Publicitātes foto

Etno mūzikas grupa “Tautumeitas” pēc veiksmīgā lielkoncerta vasaras izskaņā Skultes ostā izsludinājušas sava jaunākā studijas albuma “Skrejceļš” rudens koncerttūri.

Koncerttūres ietvaros “Tautumeitas” viesosies 8. oktobrī Daugavpilī, 22. oktobrī Alūksnē, 23. oktobrī Valmierā, 4. novembrī Talsos, 5. novembrī Liepājā, 20. novembrī Rīgā, 24. novembrī Jelgavā, 25. novembrī Ādažos un 26. novembrī Cēsīs.

“”Skrejceļa” koncertprogrammai ir daudz kopīga ar piedzīvojumiem bagātu vasaru - abas raksturo emociju piesātinājums, kustība, kaisle un krāsas,” atceroties vasaras lielkoncertu Skultes ostā, stāsta “Tautumeitu” dalībniece Laura Līcīte.

Un, tāpat kā vasaru nevar noķert caur kameras aci, tā arī “Tautumeitas” un mūsu mūziku var iemīlēt tikai pa īstam klātesot. Par laimi mums un jums - “Tautumeitas” atvedīs atvasaru, braucot koncerttūrē pa mīļo Latviju!”

Aktuālais albums “Skrejceļš”, ar kura programmu “Tautumeitas” dosies tūrē, iznāca aprīlī. Tas veidots kopā ar nu jau ilglaicīgo grupas mūzikas producentu Reini Sējānu un zviedru producentu Povelu Olsonu (strādājis ar grupu “Prāta Vētra”). Albumā apkopotas 14 dziesmas, ieskaitot jau iepriekš pazīstamos gabalus “Muoseņa”, “Guli guli”, “Panama” un “Mežā”.