Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Dziedātāja Inese Ērmane jauno video nofilmē Ieriķu dzirnavu dabas takā

© Publicitātes foto

Dziedātāja un tekstu autore Inese Ērmane ar komponistu Jāni Strazdu radījuši apcerīgu un romantisku dziesmu «Runā ar mani». Tai  tapis arī videoklips, kas filmēts romantiskajā Ieriķu dzirnavu dabas takā, savukārt kadri par kopīgajiem brīžiem ir Ineses ģimenes filmēti viņai mīļās vietās.

«Rakstot dziesmas tekstu, domāju par to, cik daudz mēs attiecībās runājam, un par to, cik svarīgi ir sarunāties, ieklausīties un sadzirdēt vienam otru arī tad, ja tas ir klusums. Ar šo dziesmu es aicinu klausītājus nebaidīties atklāt savas domas, šaubas un izjūtas, jo tikai tā mēs varam kopā augt un justies brīvi,» stāsta Inese Ērmane. Dziesma ierakstīta «JUMP Studio», skaņu režisors Edgars Skrāģis. Ierakstā kopā ar Inesi piedalījušies Jānis Strazds (taustiņi), Aivars Meijers (basģitāra), Kristens Kupčs (ģitāras) un Ainis Zavackis (bungas).

Mazliet par pašu dziedātāju. Inese Ērmane savu darbību sāka kā franču šansonu dziedātāja, dziedājusi Rīgas Sarkanajā korī un Rīgas Zelta korī. 2016. gadā sadarbībā ar komponistu un producentu Jāni Ķirsi nāca klajā Ineses debijas albums «Nāc blakus man». Inese regulāri koncertē un izpilda gan zināmas franču, angļu, spāņu un latviešu melodijas džezīgās noskaņās, gan arī savas oriģināldziesmas. Papildus muzikālajām gaitām Inese māca franču, spāņu un angļu valodu, kā arī vada Mūzikas studiju Siguldas Valsts ģimnāzijā.