Enerģiskā AnnaKrista kopā ar Edavārdiem izdod vasarīgu dziesmu

© Karlis Dureika

Dziedātāja AnnaKrista (Anna Krista Ostrovska) izdevusi dziesmu “Par tevi”, kas tapusi sadarbībā ar reperi Edavārdi un producentu Reini Briģi. Dziesma  apvieno divu pasauļu - sievietes un vīrieša - skatījumu uz mīlestību.

Dziesma “Par tevi” ir draiska un enerģiska, savukārt tās videoklips - vasarīgi saulains. Tā filmēšana notikusi sadarbībā ar Annu Zeiliņu, kura uzticējusi sevis skaisti iekopto vietu “Kalnabiķi” Tomē, un filmētāju Kārli Dureiku.

“Videoklipa kadrējumu un vienkāršo scenāriju kopā ar manu otro pusīti Arturu Jurčaku salikām paši, viņu var redzēt pāris video kadros,” stāsta AnnaKrista. “Dziesma tomēr ir par mūsu attiecībām, tāpēc gribējām arī kopā piedalīties video realizēšanā. Paldies jāsaka arī Annas Zeiliņas tētim, kurš aizlienēja savu loloto žigulīti!”

Dziesmas ideja aizrāvusi arī reperi Edavārdi, kurš prāto, ka vīriešiem bieži vien neesot vārdu, ar kuriem atbildēt uz sievietes romantiskajām jūtām: sieviete savās emocijās un mīlestībā uzraksta dziesmu, savukārt vīrietis viņas jūtām atbild, piemēram, paveicot kādu labu darbu. “Vārdi latviešu valodā paši atnāca pie manis. Var teikt, ka tie ir klišejiski, par ļoti saldu mīlestību, bet tā nu tas ir - dziesma “Par tevi” ir par manu otru pusīti un mūsu attiecībām - jaukām, mīļām un vienkāršām. Domāju, ka neesmu vienīgā ar šādu, mīlestības piepildītu sirdi,“ atklāj AnnaKrista, piebilstot, ka sākotnēji dziesmu izpildījusi angliski.

Svarīgākais