Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“Rammstein” nākamgad būs Lietuvā, biļetes pārdošanā no ceturtdienas

© Publicitātes foto

Nākamajā vasarā Vācijas supergrupa “Rammstein” uzstāsies Lietuvā - ar vienu no saviem līdz šim iespaidīgākajiem brīvdabas šoviem grupa uzstāsies Viļņas Viņģa parkā 2023. gada 22. maijā. Biļetes visā “Biļešu Serviss” tīklā būs pieejamas no ceturtdienas, 8. septembra, pulksten 10.

Grupa “Rammstein” 2023. gadā ar Eiropas stadionu tūri pie faniem atgriezīsies jau trešo reizi, un pirmais šīs tūres koncerts notiks tieši Viļņā. “Skatuves konstrukcija, kas reizēm slejas pāri stadiona jumtam, ugunī un liesmās izgaismots šovs, “Rammstein” iestudējuma humors - tas viss vienā izcili kvalitatīvā, unikālā šovā. “Rammstein” piedāvā visiem saviem faniem un tiem, kas gatavojas par tādiem kļūt, jaunu iespēju piedzīvot savu gigantisko šovu klātienē, kas satracina visus Eiropas stadionus ar daudz uguņošanas, daudz liesmām un dūmiem,” tā šo tūri piesaka Rietumu masu mediji.

Ar vairāk nekā 20 miljoniem pārdoto ierakstu visā pasaulē “Rammstein” ir viena no pēdējās desmitgades komerciāli veiksmīgākajām rokgrupām, taču grupas lielākais uzsvars tiek likts tieši uz veiksmīgiem koncertšoviem. Jāatgādina, ka 2019. gadā “Rammstein” uzstājās Lucavsalā, savukārt šogad ar savu ierašanos priecēja kaimiņus igauņus.