Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

"Sub Scriptum" videoklipā skaidro, vai mīlestību var izaudzēt siltumnīcā

© Publicitātes foto

Grupa “Sub Scriptum” izdevusi singlu “Siltumnīcā” un šis dziesmas videoklipu, mēģinot ar tā palīdzību noskaidrot, vai īstu mīlestību ir iespējams izaudzēt siltumnīcā.

Dziesma “Siltumnīcā” tapusi “Sub Scriptum” veidotā radošajā nometnē kopā ar Latvijā pazīstamajiem producentiem Arni Račinski un Kasparu Ansonu, savukārt videoklipa autors ir Elvis Lācis - šis darbs varētu aizkustināt katra dārzkopja sirdi. “Mūsdienu pasaulē viss ir dažu pogu attālumā, bet, vai arī mīlestība?” retoriski vaicā grupas līderis Kristers Rudzītis. “Šoreiz vēlējāmies klausītāju pārsteigt ar garšīgu mūzikas video. Galvenajās lomās Liepājas teātra aktieris Hugo Puriņš un Līgas Libertes deju teātra dalībniece Anna Dombrovska, kas pārsteidz ar lielisku aktiermeistarību.”

Vēl mazliet par dziesmas jēgu: “Ātri skrien ne tikai laiks, bet arī attiecību termiņi. Neaplaistot skaistu puķi, tā var nobeigties, aplaistot par daudz, tā atkal var nobeigties. Likumsakarīgi, ka mūzikas video uzņemts Valmieras “Siltumnīcā”, kur mīlestība aug vismaz reizi nedēļā, jo šī ir iecienīta vieta kāziniekiem.” Grupa “Sub Scriptum atgādina, ka mazliet vēlāk tiks izdots arī tā saucamais “behind the scenes” jeb aizkulišu video, atklājot skatītājam dažus trikus un noslēpumus, kas izmantoti, veidojot mūzikas video.

“Sub Scriptum” ielūdz klausītājus uz singla prezentācijas koncertiem - 9. septembrī Latvijas 1. Rokkafejnīcā Rīgā un 17. septembrī “Fontain Palace” Liepājā.