Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Šo ceturtdien Igaunijā uzstāsies leģendārais Niks Keivs

© Publicitātes foto

Jau šo ceturtdien, 18. augustā, Hāpsalas bīskapa pilī uzstāsies harizmātiskais Niks Keivs un viņa apvienība “The Bad Seeds”. Ņemot vērā pasākuma vietas kapacitāti, koncerta organizatori no aģentūras “L. Tips” aicina ierasties laikus.

Nika Keiva & “The Bad Seeds” koncerti ir vieni no intensīvākajiem un auditoriju aizraujošākajiem pasaulē, bet koncerts Hāpsalas bīskapa pilī būs apvienības pirmais koncerts Igaunijā. “Tehniski šis būs vērienīgākais koncerts, kāds jebkad noticis Hāpsalā. Austrāliešu dziedātājs un dziesmu autors kāps uz iespaidīga izmēra skatuves, kādu esam raduši redzēt tikai lielākajos Baltijas festivālos. Tās uzbūve sākās jau pirmdien, 15. augustā, savukārt bagātīgais tehniskais nodrošinājums tai tiek vests no visām trim Baltijas valstīm un pat Lielbritānijas, piepildot vairāk nekā 16 kravas auto. Tāpat koncerta vietas sagatavošanā, uzbūvē un organizācijā iesaistīti un strādā vairāk nekā 300 cilvēku,” informē rīkotāji.

“Nick Cave & The Bad Seeds”, kas ir viena no visvairāk kritiķu atzinību guvušajām grupām visā pasaulē, līdz šim ir pārdevuši vairāk nekā 5 miljonus albumu. Viņu ietekme ir bijusi dziļa un tālejoša, jo daudzi mūziķi kā savu iedvesmas avotu min tieši Keivu (tostarp pat tik stilistiski atšķirīgi kā Džonijs Kešs, “Metallica” un Snoop Dogg) vai arī atsaucas uz viņu darbiem.