Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Shipsea un Aminata prezentē video savai kopdziesmai

© Publicitātes foto

Jāņa Šipkēvica soloprojekts “Shipsea” un Aminata prezentējuši video dziesmai “Tavi viļņi”, kas iekļauta “Shipsea” jūnija sākumā izdotajā albumā “Apgaismo mani”.

Dziesma “Tavi viļņi” kļuvusi par tādu kā abu mākslinieku ciemos vienam pie otra uz koncertiem došanās brīvbiļeti. Tā ceturtdienas vakarā Aminatai bija solokoncerts Andrejostas kvartālā, kur uz skatuves kāpa arī Šipsī, lai kopīgi izpildītu jau minēto gabalu, savukārt jau nākamajā rītā abi mūziķi rātni sēdēja LTV “Rīta Panorāmas” viesu krēslos, lai prezentētu dziesmas video, kas savukārt bija nepieciešams, lai atgādinātu par 30. un 31. augustā Dailes teātra Lielajā zālē plānotajiem Jāņa Šipkēvica 40 gadu jubilejai veltītajiem koncertiem “Apgaismo mani”, kuros pilnīgi noteikti klāt būs arī Aminata.

Video dziesmai “Tavi viļņi” tapis ciešā galvenā operatora Pētera Vīksnas un horeogrāfu Janas Jacukas un Marģera Vanaga sadarbībā. Tajā piedalās laikmetīgās dejas kompānija “SIXTH”, klips filmēts “Hanzas Peronā”. Videoklipa ideja esot radusies jau šī gada sākumā, gatavojoties Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas pasniegšanas ceremonijai “Zelta Mikrofons”, kurā Šipsī un Aminata pirmo reizi publiku iepazīstināja ar šo dziesmu. Jāpiebilst, ka iepriekš līdz ar dziesmu “Tavi viļņi” tika publicēts arī tās teksta video, kuru radīja Ksenija Sundejeva no grupas “Tribes Of The City”.