Ezīšfestā” no “pienvedējiem” un “PND” līdz Žoržam Siksnam un “Menuetam”

© Gints Ivuškāns

Pēc mazāk kā mēneša, 27. augustā, Tallinas ielas kvartālā jau desmito gadu pēc kārtas vasarai kroni uzliks pilsētvides festivāls “Ezīšfests”, kurā arī šoreiz apmeklētājus sagaidīs dažādu stilu grupas un dīdžeji, kā arī mākslas aktivitātes, meistardarbnīcas, izklaide un radoša gaisotne.

Ņemot vērā aizvadītā gada lielo apmeklētāju pieprasījumu, šogad “Ezīšfests” norisināsies paplašinātā teritorijā, sešu mūzikas skatuvju ieskauts.

Kā pirmie izziņotie mākslinieki ir hiphopa skatuve ar tās vecās gvardes tēliem, piemēram, Kurtu, kā arī ar jaunajiem talantiem Idus Abra, Zeļģis, Ūga, Wiesulis u.c.

Īpaša vieta atvēlēta arī tādām Latvijas mūzikas leģendām kā “Menuets” un “Pienvedēja piedzīvojumi”, pankroka tēviem “PND”, estrādes mūzikas leģendai Žoržam Siksnam, laimīgākajai grupai Latvijā “Laime Pilnīga”, garāžroka kvartetam “Nova Koma”, pank-šlāger-roka-trio “Jūdas graši” un daudziem citiem. Kā ierasts, īsi pirms festivāla tiks izziņoti vēl citi mūziķi un dīdžeji, ikgadējais “slepenais mākslinieks”, kā arī citas aktivitātes un norises.