“Singapūras Satīns” izdod video versiju kopdziesmai ar “A-eiropu”

© Publicitātes foto

Repa apvienība “Singapūras Satīns” izdevusi dziesmu “Uz Seen”, kas ieskaņota kopā ar Artura Duboka leģendāro deju mūzikas grupu “A-eiropa”, bet nu singlam iznācis arī mūzikas video.

Dziesmas autori “uz Seen” ir “singapūrieši” Jānis Krīvēns, Edgars Bāliņš, Kārlis Zenne un Eduards Gorbunovs, to producējuši Silins Beats un rolands če. “Šoreiz mēs vēlējāmies izdarīt kaut ko mazliet atšķirīgu no tā, kas ir darīts līdz šim, un ļaut skatītājam uztvert stāstu caur tādu formātu, kā mēs šobrīd uztveram pasauli - caur telefona ekrānu. Stāsts ir ļoti vienkāršs - mēs esam bārā, mēs atpūšamies un mēs iepazīstamies ar šo foršo meiču no viņas perspektīvas. Tad vakars izvēršas par kārtējo avantūrisko plezīru ar visai filigrānu nobeigumu, bet šoreiz pārmaiņas pēc tas tiek attēlots caur meičas acīm jeb drīzāk - caur telefonu. Pašā dziesmā arī piedalās leģendārā “A-eiropa”, kas izbruģēja ceļu visai latviešu popmūzikai, un mēs bijām vairāk nekā pagodināti, kad Arturs Duboks piekrita ar mums sadarboties šim gabalam,” stāsta grupas dalībnieki.

Jāpiebilst, ka “Uz Seen” video versijā redzama arī aktrise Elīna Bojarkina un grupas “Citi zēni” mūziķis Jānis Pētersons. Klipu producējis “Creative Squad Production” un Kārlis Zenne.