"Zelta Mikrofons” laureātu koncerts tiks translēts arī tiešraidē

© Publicitātes foto

Šo otrdien, 26. jūlijā, pulksten 20 Dzintaru koncertzālē notiks “Zelta Mikrofona” laureātu koncerts, kas būs unikāla iespēja vienkopus redzēt un dzirdēt Latvijas mūziķus, ir saņēmuši visvairāk “mikrofonus”.

“Zelta Mikrofona” izcilnieku koncerta tiešraidi un ieskatu sarkanā paklāja norisēs varēs vērot nākamās paaudzes televīzijā Go3, savukārt 5. augustā ierakstu varēs noskatīties kanālā TV3. Tiešraide Go3 sāksies jau pulksten 19.50, kad Oskars Lepers pieslēgsies pasākuma norisei no sarkanā paklāja zonas, lai intervētu skatuves māksliniekus un organizatorus. Arī pauzē pēc pirmās koncerta daļas skatītāji varēs tiešraidē sekot līdzi norisēm uz sarkanā paklāja un citām aizkulisēm.

Jāatgādina, ka Dzintaru koncertzālē uz vienas skatuves satiksies “Prāta Vētra”, “Instrumenti”, Intars Busulis, Laima Vaikule, “Dzelzs Vilks”, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Aminata, Agnese Rozniece, Ozols, Normunds Rutulis, Jānis Stībelis, Olga Rajecka, “Rīgas Modes”, “Inokentijs Mārpls”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, ansis, Evija Vēbere, Kristīne Pāže, Būū un “Citi Zēni”, kā arī bērnu ansamblis “Knīpas un knauķi”.

“Ikkatram no “Zelta Mikrofona” laureātiem šī balva saistās ar savām atmiņām un emocijām, no kurām veidosies koncerta kopējā atmosfēra. Šajā vakarā mēs dzirdēsim ne vienu vien hitu un arī tās dziesmas, kuru aktualitāte laikam ejot nemainās. Dzintaru koncertzāles sarkanais paklājs tiks izritināts kā mūziķiem, tā klausītājiem!” saka Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas “Zelta Mikrofons” ilggadējā producente Elita Mīlgrāve.