Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Kazdangas pusē notiks akustiskās rokmūzikas festivāls

© Publicitātes foto

No 22. jūlija līdz 24. jūlijam Kazdangas pagasta atpūtas vietā "Lauku kūrorts" notiks festivāls “Stīga unplugged/izštepselēts”.

Šis būs jau otrais šāda veida festivāls, kurā godā tiks celta akustiskā ģitāra, un mūziķi turpinās pierādīt, ka mūzika akustiskā versijā mēdz būt ļoti jaudīga. Ar savām “izštepselētajām programmām” festivālā “Stīga” dalību ņems tādi pašmāju rokmūzikā pazīstami vārdi kā “Dzelzs Vilks”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, Jānis Buķelis jeb Buks & Arta, “Rūsa”, “Inqognito”, Dambis (“Inokentijs Mārpls”), Robis (“Jūdas Graši”), “Zōna”, “Starp līdzīgiem” un arī Gruzijas mūziķis Šota Adamašvili.

Festivāla teritorijā būs izvietotas divas skatuves: “Centrs” - aicinātajiem Mūziķiem un “Zaļā Skatuve” - jebkuram, kurš vēlas uz tās būt, tāpēc visi ir aicināti ņemt līdzi savas ģitāras un izmantot iespēju parādīt sevi.

“Stīgas” programmu papildinās dažādi ceļojumu un piedzīvojumu stāstnieki, veikborda karnevāls, nakts dejas, rīta peldes, atrakcijas, konkursi. Būs arī iespēja spēlēt “lāzertāgu”, braukt ar kvadraciklu, pievarēt šķēršļu trasi un iepazīt disku golfu, kā arī c