Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Harizmātiskā Būū izdod jaunu vasaras singlu

© Publicitātes foto

Dziedātāja un mūzikas producente Būū laidusi klajā jaunu vasaras singlu, kurā aktualizē SPF krēmu lietošanu, lai novērstu sārtus vaigus un degungalu pēc svelmīgas tikšanās ar vasaru.

Dziesma “SPF 3000” atklāj gan Būū (īstajā vārdā Ilze Fārte) mīlestību pret dabu, gan rotaļīgu spēli ap romantikas tēmu. “Man patīk rakstīt divdomīgas dziesmas. Zemtekstos varu paslēpt koķetus vēstījumus tā, ka sapratīs tikai tie, kas tam ir gatavi. Šovasar gribu baudīt jūru, sauli, randiņus, jaunību un atļāvos visu šo apvienot vasaras dziesmā,” stāsta Būū.

Tematiska singla prezentācijas ballīte norisinājās pie jūras. Piedalījās Būū “cilts” biedri, tostarp režisors Roberts Silavs, TV raidījumu vadītājs Rihards Sniegs, horeogrāfe Ieva Biteniece, urbānais alpīnists Riga Rooftops, hiphopa apvienības “Kreisais Krasts” reperi Kaizers un Deniss Stepanovs u.c. “Es jau sen gribēju kādu dziesmu prezentēt pie jūras, kāpās un nu man tāda iespēja radās! Svētkus vienmēr pavadu aktīvi pie dabas - arī šoreiz. Piespiedu visu filmēšanas komandu lietainā laikā braukt uz mežu, smērēties ar SPF krēmiem. Mazie dzīves prieciņi!” par prezentācijas ballīti joko Būū.