Deigeļa dziesmas remiksā apvienojas Rutulis ar Pauniņu

© Publicitātes foto

Oskar Deigeļa jaunākajam singlam “Teiksi reiz paldies” publicēta jauna versija, kuras radīšanā iesaistījušies divi Normundi – Pauniņš un Rutulis. 

Dziesmas “Teiksi reiz paldies” mūzikas autors ir grupas “Otra Puse” solists Normunds Pauniņš, bet tekstu dziesmai rakstījis pats Oskars Deigelis. Nu publiskots arī dziesmas remikss, kuru veidojis inteliģentās deju mūzikas producents N'Works, popmūzikā (un arī reālajā dzīvē) pazīstams ar vārdu Normunds Rutulis.

“Kad dziesmas oriģinālversija tika pabeigta, tās mūzikas autors Normunds Pauniņš mani mudināja uzrunāt N'Works, piedāvājot izveidot remiksu. Tas nu ir noticis! Dziesma pavisam noteikti ieguvusi citu nokrāsu - skanējums ir saulains, bezrūpīgs un visnotaļ patīkams,” prāto Oskars Deigelis.

“Man vienmēr ir paticis Normunda Pauniņa muzikālās domāšanas virziens, melodiskums un smeldze viņa melodijās. Meistarīgi viņš rīkojies arī šoreiz, tāpēc ar prieku uzņēmu Oskara piedāvājumu, izveidot remiksu jaunajam singlam. Lai gan producējot savas versijas jau publicētām melodijām es cenšos neklausīties oriģinālu, lai neveidotos lipīgas asociācijas ar oriģinālu, bet aranžējumam ļautu attīstīties virzienā, kas, pēc manām tā brīža sajūtām melodijai piestāv, šoreiz oriģinālu jau biju dzirdējis. Taču tas mani citādākas versijas izveidē no sliedēm nenovirzīja. Turoties pie sev tīkamā “soulful house” žanra un papildinot ar disko elementiem, ir tapusi vēl viena gaumīga dziesmas “Teiksi reiz paldies” versija,” par remiksu klāsta N'Works.