Andrejsalas “Wondersala” aicina uz “Jumpravas”, “soundpoētu” un “karnivāļu” koncertiem

© Publicitātes foto

Ar pilnu jaudu un sparu sākusi darboties jaunā Rīgas koncertvieta “Wondersala”, kurā šomēnes uzstāsies grupas “Jumprava”, “The Sound Poets”, “Carnival Youth”, “Astro'n'out” un “Sudden Lights”.    

Šo piektdien, 8. jūlijā, Andrejsalā uzstāsies leģendārā “Jumprava”, jau pēc dienas, 9. jūlijā, - “The Sound Poets” un “Carnival Youth”, bet mēneša beigās, 22. jūlijā, - “Astro'n'out” un “Sudden Lights”.

“Wondersala” ir jauna un episka koncertnotikumu vieta galvaspilsētā - Andrejsalā. Iespaidīgā skatuve sniedzas teju 10 metru augstumā, 22 metru garumā un 14 metru platumā, un atrodas pašā Daugavas krastā, Andrejsalas industriālās gaisotnes un skaistu saulrietu ieskauta. Pasākumu laikā teritorijā ir pieejams “Wondersalas” restorāns ar ēdieniem un dzērieniem, kā arī izbūvēta milzīga arkveida telts, kas ļauj patverties no nelabvēlīgiem laika apstākļiem un turpināt skatīties koncertu. Teritorijā iespējams pulcēt līdz pat 10 000 cilvēku lielu auditoriju, nodrošinot atbilstošu infrastruktūru apmeklētāju ērtībai, labsajūtai un dzīvespriekam.

Svarīgākais