Marija Naumova aicina dziesmās apceļot Franciju 

© Publicitātes foto

Dziedātāja Marija Naumova aicina savus cienītājus četros koncertos iepazīties ar vasaras mūzikas koncertprogrammu “Franču saulrietā”. Pirmais no tiem - 14. jūlijā Bīriņu pilī.

“Šā gada vasarā aprit 15 gadi kopš mēs ar vīru un meitu iesēdāmies savā mazajā busiņā, lai dotos uz Parīzi, kur palikām deviņus skaistus savas dzīves gadus,” savu uzaicinājumu iesāk Marija Naumova.

“Francijas, it īpaši Parīzes gaisā, virmo neaprakstāma brīvības un neatkarības sajūta, vieglums, romantika un dzīvesprieks, kas atspoguļojas arī viņu mūzikā. Un kā gan bez mīlestības apcerējuma tajā! Es vēlos aicināt pabūt kopā ar mums “Franču saulrieta” vakaros, skaistas mūzikas pavadījumā apburošajās Latvijas muižās un pilīs.”

Marijas komanda sagatavojusi akustisko programmu, kurā būs dzirdamas dziedātājas vismīļākās un emocionālākās franču dziesmas. Pirmais koncerts notiks Bīriņu pilī 14. jūlijā, kad ir Francijas Republikas diena, savukārt Jaunmoku pilī 22. jūlijā dziedātājai plānots kopā ar klausītājiem svinēt visu Mariju vārda dienu. “Šis koncerts viennozīmīgi būs svētki, ko vēlos padarīt par neatņemamu Latvijas vasaras tradīciju. Es dievinu svētkus un viesu uzņemšanu, jo dzīve, lai cik sarežģītiem scenārijiem rakstīta, ir kā šampanietis - dzirkstoša, neaizmirstama un unikāla!” uzsver dziedātāja. Bez diviem minētajiem koncertiem vēl viņas tūres grafikā ierakstīts 12. augusts, Mazmežotnes muiža, un 19. augusts, Vecgulbenes muiža.