Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Īpašā koncertā kopā sanāks “Zelta Mikrofons” laureāti

© Publicitātes foto

Pēc mazāk kā mēneša, 26. jūlijā, Dzintaru koncertzālē notiks “Zelta Mikrofona” laureātu koncerts. Tā būs iespēja vienkopus redzēt un dzirdēt Latvijas mūzikas zvaigznes, kuras ir saņēmušas visvairāk šo prestižo apbalvojumu.

Koncerta programmu veidos mūziķi, kas ir saņēmuši visvairāk “zelta mikrofonus”: grupas “Instrumenti”, “Dzelzs Vilks”, “The Sound Poets”, “Astro'n'out”, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Būū, ansis u.c., protams, ielūgti ir arī “Prāta vētra”, Raimonds Pauls, Intars Busulis un Dons, kā arī daudzi citi - kopskaitā vairāk nekā 20 laureāti. Koncertu vadīs Markus Riva un Mārtiņš Spuris, bet īpašie viesi būs Fredis jeb Andris Freidenfelds, Kaspars Breidaks, Baiba Sipeniece un Valters Krauze.

“Ikkatram no “Zelta Mikrofona” laureātiem šī balva saistās ar savām atmiņām un emocijām, no kurām veidosies koncerta kopējā atmosfēra. Šajā vakarā mēs dzirdēsim ne vienu vien hitu un arī tās dziesmas, kuru aktualitāte laikam ejot nemainās. Dzintaru koncertzāles sarkanais paklājs tiks izritināts kā mūziķiem, tā klausītājiem,” stāsta Eita Mīlgrāve, “Zelta Mikrofons” ilggadējā producente.