“X Faktora” izcilniece Grēta izdod vasarīgu singlu

© Publicitātes foto

Daudzsološā jaunā dziedātāja, “X Faktora” ceturtās sezonas uzvarētāja Grēta Grantiņa izdevusi savu otro solo singlu “Tikai vienu deju”.

Pēc uzvaras šovā Grēta Grantiņa pievienojusies mūzikas izdevniecības “Universal Music Group” Latvijas saimei un turpina darbu pie jaunas mūzikas radīšanas. “”Tikai vienu deju” tapusi ar lielisku komandu, ar kuru tikāmies radošajās sesijās. Šo dziesmu vizualizēju kā skaņu celiņu vasaras festivāla vakara jauniešu piedzīvojumam, Māra Upmane-Holšteine palīdzēja manas idejas ielikt vārdos un iedot dziesmai pareizās sajūtas. “Tikai vienu deju” skanējuma ziņā atšķiras no mana pirmā singla “Pāries”, tāpēc esmu patīkami satraukta to nodot klausītājiem un dzirdēt viņu domas,” tā Grēta.

Dziesmas “Tikai vienu deju” autori ir Grēta Grantiņa, Māra Upmane-Holšteine, Kristaps Ērglis un Edgars Vilcāns, to producējis Kristaps Ērglis. “Dziesmas videoklipā redzama mūsu skaistā daba un man mīļas vietas. Ja savā pirmajā videoklipā biju vienā telpā, tad šajā lecām otrā virzienā un apbraukājām daļu Latvijas,” par dziesmas vizuālo versiju stāsta Grēta. Videoklipa režisors ir Emīls Ozoliņš.

“Šajā vasarā uzstāšos vairākās pilsētās un koncertos, un ļoti gribu strādāt pie nākamajām dziesmām, lai pēc iespējas ātrāk varētu teikt, ka man ir ne tikai jauna dziesma, bet vesels albums,” savos nākotnes plānos dalās Grēta.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.